Rólunk-szolgáltatás-technika

nosoft_logo_200f.png

Rólunk

Kedves ifjú párok, leendő kedves megbízóink!

2005-től indult vállalkozásunk, mely 2020 márciusától egy "frissítésen" esett át, mára országos ismertségre és elismertségre tettünk szert, köszönhető munkáinknak, ügyfélbarát hozzáállásunknak, a folyamatos képzésnek, önképzésnek és fejlesztéseknek. 

2021-tól már egy olyan összetett fotós-filmes-grafikus szolgáltatást választhatsz rendezvényedre, ahol már 4K UHD-s, akár 2 kamerás felvételt, professzionális fotózást is kaphatsz. Mindezt egy megbízható, jól összeszokott stábbal, több mint 15 éves esküvői és rendezvényes gyakorlattal. 

Az évek alatt stábunk összetétele olyan megbízható, elhivatott fotósokból, filmesekből, vágóból, és grafikusból kovácsolódott össze, akik nem fognak csalódást oikozni. 

A fejlesztés persze nem áll meg, hiszen mind a fotózás, mind a filmkészítés, de az utómunka területén is érkeznek az újabb és újabb technikai eszközök, software-k. Így mi is elhoztzuk nektek a 4K UHD, sőt kisfilmek, klipek megrendelése esetén akár a 8K felbontású filmeket, legyen szó bármilyen megbízásról. Ezek a fejlesztések természetesen nem lennének, ha nem tisztelnétek meg oly sokan bizalmatokkal.  

Azok se búsuljanak, akik még mindig a több órás esküvői filmekre vágynak, hiszen ebben is tudunk megfelelő szolgáltatási csomagot kínálni. 

2018-tól a PENDRIVE vagy a hagyományos optikai adathordozók (DVD, BluRay Disc, M-Disc) mellettt már felhő alapú megosztást is biztosítunk, így ha szélessávú internettel rendelkeztek, akkor akár a PENDRIVE-ot is mellőzhetitek. Ez annyit jelent, hogy a kész anyagot feltöltjük egy privát felhő tárhelyre, és ezt követően 2 hónapig letöltési, megosztási lehetőséget biztosítunk számotokra!

Fotó és film szolgáltatások a teljesség igénye nélkül

- kreatív és fotózsurnaliszta fotózás (digitális fotók retusálása, utómunkája, eredeti felbontásban, vízjel nélkül)
- digitális fotók akár professzionális retusálása, papírképek digitalizálása, feljavítása
- fotókönyv készítés (síkban nyíló 'panoráma' fotókönyvek, kreatív borítókkal (igény szerint bőr kötés, dombornyomott felirat, díszdoboz)
- filmkészítés akár több kamerával (filmszerű vágás és látványvilág, FullHD - 4K UHD de akár 8K felbontásban is, h.264 és h.265 HEVC kódolás, videoklipek, feliratok, utóhangosítás, vágás, fényelés és hangfeldolgozás a Grass Valley EDIUS X PRO és a Blackmagic Davinci Resolve vágóprogramok professzionalitásával.)
- megismerkedési film készítése
- kismama-, baba-, gyermekfotózás, filmkészítés családi környezetben (digitális fotók Pendrive-on, felhő tárhelyen, vágott, szerkesztett rövidfilm)
- családi, céges, iskolai, egyéb rendezvények fotózása, filmkészítés (felhő tárhyelen való megosztás, igény esetén az elkészült anyag sokszorosítása)
- pályázatokhoz szükséges filmek, prezentációk elkészítése
- reklámfilmek, oktatófilmek készítése
- analóg hang és videofelvételek digitalizálása (TBC áramkörös hibajavítás, szín és hangkorrekció, képstabilizálás, PAL / NTSC szabványok digitalizálása is)
- mások által felvett videofelvételek vágása a megbeszélt igények szerint
- digitális adathordozók sokszorosítása (kizárólag szerzői jog által nem védett tartalmak esetén)
- zenei videoklipek készítése
- temetési szertartások diszkrét fotózása, filmfelvétele
- ... és még sorolhatnánk! Legyen szó bármilyen eseményről, amelyet szeretnétek fotókon, filmen megörökíteni, keressetek bizalommal a hét bármely napján!

Az elkészült fotók, filmek akár nyomtatott felületű CD, DVD, BluRay lemezekre, igény esetén PENDRIVE-ra kerülnek archiválásra, valamint felhő tárhelyre is feltöltjük! Az elkészült és átadott adathordozókra 2 hónap garanciát vállalunk!

Foglalás:

Tisztelt érdeklődők, kedves házasulandó jegyesek. Évről-évre rohamosan fogynak szabad időpontjaink, folyamatosan foglalják a következő évi hétvégéinket is!
Ez fokozottan érvényes a 2021-es esküvői szezonra, hiszen 2020-ban nagyon sokan halasztották el esküvőjüket a kialakult járvány miatt. Mondhatjuk, hogy 2021-ben közel 2x annyi megbízást kell majd teljesítenie, szinte minden szolgáltatónak, így jönnek a foglalásk hétköznapi és vasárnapi napokra is.
Foglaláshoz elegendő a tervezett esküvőtök és a kreatív fotózás napját lefoglalni, a részletes forgatókönyvet ráértek a rendezvény előtt 1-2 héttel velünk közölni. Megbízás, szerződéskötés esetén foglalót kérünk!

További információk, szabad időpontok, árajánlat: nosoftfilm@gmail.com +36 70 941 5298! Ha elfoglaltságunk miatt nem tudjuk a hívást fogadni, akkor a lehető legrövidebb időn belül visszahívunk! 

Technika

A fotózáshoz és felvételekhez használt technikai eszközökről részletes leírást adhatnánk, azonban ezt feleslegesnek tartjuk, hiszen nektek első sorban a kézhez kapott fotók és film minősége a fontos. SONY, CANON 4K kamerákkal, CANON FullFrame DSLR vázakkal és a hozzájuk tartozó objektívparkkal, rendszervakukkal, kiegészítőkkel dolgozunk a rendezvényeken. A hang kifogástalan rögzítéséhez RODE mikrofonokat és ZOOM, TASCAM hangrögzítőket használunk! Meglévő gépparkunkat folyamatosan karbantartatjuk, megújítjuk.

Rendezvényre soha nem elég egy kamera, vagy fényképezőgép, hiszen ami elromolhat, az el is romlik. Ezért van szükség tartalék masinára, vagy ha megtehetitek, akkor + fotósra, +operatőrre. A második fotós vagy operatőr mindazok mellett, hogy technikai biztonságot is nyújt az adott fontos, megismételhetetlen esemény rögzítésében, látványosabbá, emlékezetesebbé teszi az átadott emlékeket, hiszen egy-egy esemény több szemszögből van megörökítve. Javaslatunk tehát, hogy éljetek a több fotós vagy operatőr foglalásának lehetőségével, amíg persze van erre szabad kapacitásunk. A híresztelésekkel ellentétben nem elegendő a keresgélést, foglalást az esküvő előtt 1-2 hónapra tartogatni, mert jó eséllyel minden keresett szolgáltatót már 6-12 hónappal korábban lefoglalnak. Ne késlekedjetek, keressetek időben ajánlatkérésetekkel!

Grafikai tervezés

Hamarosan grafikai tervezéssel is bővítjük vállalkozásunkat

Prémium esküvői fotó és film!

mywed logo 200

Látogatóink száma:

154505

nosoft logo webstudio 200

nosoft webstudio

Biztonságos weboldal!

Keresés