Rólunk-szolgáltatás-technika

nosoft_logo_200f.png

Rólunk

Kedves ifjú párok, leendő kedves megbízóink!

2005-től indult vállalkozásunk (akkor még az oly népszerű 3CCD-s SD kamerákkal), mely mára már országos ismertségre és elismertségre tett szert, köszönhető kitartó és minőségi munkánknak, ügyfélbarát hozzáállásunknak, a folyamatos képzésnek, önképzésnek és fejlesztéseknek. Ezt nem más támasztja alá, minthogy egyre több megbízást kapunk szerte az országból és alkalomadtán külföldről is. 

2018-től nálunk egy olyan összetett fotós-filmes szolgáltatást választhatsz rendezvényedre, ahol már 4K UHD-s, akár 2 kamerás felvételt, professzionális fotózást és utómunkát kaphatsz. Mindezt egy megbízható, jól összeszokott stábbal, több mint 10 éves esküvői és rendezvényes gyakorlattal. 

Az évek alatt stábunk összetétele is folyamatosan változott, mondhatjuk, hogy mára sikerült megbízható, elhivatott fotósokból, filmesekből, vágóból, WEB fejlesztőből álló csapatot kialakítanunk. 

A fejlesztés persze nem állt meg, hiszen mind a fotózás, mind a filmkészítés, de az utómunka területén is érkeznek az újabb és újabb technikai eszközök. Így mi is elhozzuk 2018-tól a 4K UHD felbontású filmeket, legyen szó bármilyen rendezvényről.    

Azok se búsuljanak, akik még mindig a több órás esküvői filmekre vágynak, hiszen ebben is tudunk megfelelő szolgáltatási csomagot kínálni. 

2018-tól szakítunk a hagyományokkal és teljesen áttérünk a felhő alapú tárolásra, megosztásra, így ha szélessávú internettel rendelkeztek, akkor akár a PENDRIVE-ot is mellőzhetitek. Ez annyit jelent, hogy a kész anyagot feltöltjük egy egyedileg regisztrált felhő tárhelyre, és ezt követően átadjuk annak elérhetőségét. Ennek a megoldásnak több előnye is van, nem kell DVD-ket másolgatni a szülőknek, ismerősöknek, rokonoknak, ügyfeleknek, csak egyszerűen megosztjátok a tartalmat velük akár egy FB üzenetben vagy email-ben. 

Természetesen továbbra is tudunk számotokra DVD, BluRay vagy PENDRIVE-os másolatokat készíteni, de az elmúlt egy év tapasztalatából ítélve erre már nem sokan tartanak igényt. 

Miért válasszatok éppen minket?

- mert azt a minőséget képviseljük, amire szükséged van
- mert határtalan bennünk a kreativitás
- mert olyat alkotunk számotokra, amit csak kevesen tudnak és akarnak
- mert velünk nem fogtok unatkozni, feledtetjük veletek a nap szervezési gondjait
- mert ha igénylitek, folyamatos segítséget kaphattok tőlünk akár a nagy napon is
- mert miattunk nem fogtok sehonnan elkésni
- mert olyanokra tudjuk rávenni a vendégeket, amire nem is gondolnátok
- mert át tudjuk érezni a nap hangulatát
- mert az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkezünk
- mert akár másik napon, de akár külföldön is fotózhatunk benneteket kreatívan
- mert nálunk nincsenek kötöttségek, minden az igényeitek szerint fog elkészülni

Ha Ti is ilyen emlékekre vágytok életetek legszebb napjáról, akkor gyertek el, nézzetek szét! Megfizethető ár, PRÉMIUM minőség! Kreatív, egyedi film és fotó egy helyen!

Áraink tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Gabi - Edó - Janó - Karesz - Sanyi - Laci 

Fotó és film szolgáltatások a teljesség igénye nélkül

- kreatív és fotózsurnaliszta fotózás (digitális fotók retusálása, utómunkája, eredeti felbontásban)
- digitális fotók akár professzionális retusálása, papírképek feljavítása,,,
- fotókönyv készítés (síkban nyíló 'panoráma' fotókönyvek, kreatív borítókkal (igény szerint bőr kötés, dombornyomott felirat, díszdoboz)
- filmkészítés akár több cinematográfussal (filmszerű vágás és látványvilág, 4K UHD, BluRay, FullHD h.264, videoklipek, feliratok, utóhangosítás...)
- megismerkedési film készítése
- kismama-, baba-, gyermekfotózás, filmkészítés családi környezetben (digitális fotók DVD lemezen, Pendrive-on, felhő tárhelyen, vágott, szerkesztett rövidfilm)
- családi, céges, iskolai, egyéb rendezvények fotózása, filmkészítés (az elkészült anyag sokszorosítása)
- pályázatokhoz szükséges filmek elkészítése
- reklámfilmek, oktatófilmek készítése, magyar-angol-német, vagy más nyelvű narrátorozással, feliratozással
- analóg hang és videofelvételek digitalizálása (szín és hangkorrekciója, képstabilizálása)
- mások által felvett videofelvételek vágása a megbeszélt igények szerint
- digitális adathordozók sokszorosítása (Kizárólag szerzői jog által nem védett tartalmak esetén!)
- zenei videoklipek készítése
- temetési szertartások diszkrét fotózása, filmfelvétele
- ... és még sorolhatnánk! Legyen szó bármilyen eseményről, amelyet szeretnétek fotókon, filmen megörökíteni, keressetek bizalommal a hét bármely napján a KAPCSOLAT menüpont alatti elérhetőségünk bármelyikén, és megegyezhetünk!

Az elkészült fotók, filmek akár nyomtatott felületű CD, DVD, BluRay lemezekre, igény esetén PENDRIVE-ra kerülnek archiválásra, valamint felhő tárhelyre is feltöltjük! Az elkészült és átadott adathordozókra 1 év garanciát vállalunk!

Foglalás:

Tisztelt érdeklődők, kedves házasulandó jegyesek. Évről-évre rohamosan fogynak szabad időpontjaink, folyamatosan foglalják a következő évi hétvégéinket is! Mindez köszönhető annak a több éves kitartó, minőségi és időt rabló munkának, amit az elmúlt években nem csak a felvételek elkészítésébe, hanem az utómunkálatokba is fektettünk! Foglaláshoz elegendő a tervezett esküvőtök napját lefoglalni, a részletes forgatókönyvet ráértek a rendezvény előtt 1-2 héttel velünk közölni. Megbízás, szerződéskötés esetén foglalót kérünk! További információk, szabad időpontok, árajánlat: nosoftfilm@gmail.com +36 70 941 5298! Ha elfoglaltságunk miatt nem tudjuk a hívást fogadni, akkor a lehető legrövidebb időn belül visszahívunk! H-P 08-19

Technika

A fotózáshoz és a felvételekhez használt technikáról részletes leírást adhatnánk, azonban ezt feleslegesnek tartjuk, hiszen nektek első sorban a kézhez kapott fotók és film minősége a fontos. BLACKMAGIC, SONY, PANASONIC 4K UHD kamerákkal, CANON DSLR vázakkal és a hozzájuk tartozó objektívparkkal, rendszervakukkal, kiegészítőkkel dolgozunk a rendezvényeken. A hang kifogástalan rögzítéséhez RODE mikrofonokat és esetenként TASCAM hangrögzítőket használunk! Meglévő gépparkunkat folyamatosan karbantartatjuk, megújítjuk.

Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy elegendő a rendezvényre egy kamera, vagy fényképezőgép, hiszen ami elromolhat, az el is romlik. Ezért van szükség tartalék masinára, vagy ha megtehetitek, akkor + fotósra, operatőrre. A második fotós vagy operatőr mindazok mellett, hogy technikai biztonságot is nyújt az adott fontos, megismételhetetlen esemény rögzítésében, látványosabbá, emlékezetesebbé teszi az átadott emlékeket, hiszen egy-egy esemény több szemszögből van megörökítve. Javaslatunk tehát, hogy éljetek a több fotós vagy cinematográfus foglalásának lehetőségével, amíg persze van erre szabad kapacitásunk. A híresztelésekkel ellentétben nem elegendő a keresgélést, foglalást az esküvő előtt 1-2 hónapra tartogatni, mert jó eséllyel minden keresett szolgáltatót már 6-12 hónappal korábban lefoglalnak. Ne késlekedjetek, keressetek időben ajánlatkérésetekkel!

nosoft_logo_webstudio_200f.png

Webstúdió

hamarosan...

Prémium esküvői fotó és film!

mywed logo 200

Látogatóink száma:

90695

nosoft logo webstudio 200

nosoft webstudio

Biztonságos weboldal!

Keresés